Wat doen wij?

test_icon

Werving & Selectie

U zoekt, wij vinden!

Werven, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor de vacature binnen uw bedrijf (tijdelijk of vast): wij regelen dit voor u. Geheel in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie.

Uw persoonlijke contactpersoon binnen Tec-People kan dit voor u doen. Deze contactpersoon is businesspartner van Tec-People en beschikt over:

 • een uitgebreide vacaturebank
 • een omvangrijk netwerk
 • de nieuwste social media recruitment tools, met altijd nieuwe kandidaten

Wij weten dat een goed werving- en selectieproces strategisch belangrijk is voor uw organisatie. Talent maakt de organisatie en heeft een directe impact op de bedrijfsresultaten. Uw Tec-People partner vindt voor u de juiste kandidaat met het talent dat past in uw organisatie.

Tec-People is écht anders als het gaat om de prijs.

 • Het tarief is scherp. We werken grotendeels online en zonder dure vestigingen maken we weinig kosten. Dit voordeel delen we met u.
 • We zijn er transparant over, zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Contracten afhandelen, snel en zonder gedoe!
Bij Tec-people worden overeenkomsten digitaal verzonden en afgehandeld. Dit is snel, eenvoudig en volledig rechtsgeldig door het speciale post systeem wat hiervoor gebruikt wordt. Kortom geen gedoe meer met het printen en opnieuw moeten inscannen van contracten.

Wat ben je nodig?
Een werkend e-mailadres! dat is alles. Je ontvangt van Online-people een aangetekende e-mail met een link naar het e-contract. Je doorloopt de stappen en je ontvangt vervolgens het ondertekende contract bevestigd terug in je e-mail.

test_icon

Uitzenden

Flexibiliteit zonder risico’s. Tec-People is écht anders
Wij werken met professionele partners die weten wat welke (vak)mensen u nodig hebt

Al onze processen geschieden online en efficiënt waardoor we de kosten beperkt kunnen houden en dat vertaalt zich in een aantrekkelijke tariefstelling.

Bij Tec-People gaat alles online:

 • De medewerkers vullen online hun uren in.
 • U kunt ingevulde uren op de website eenvoudig inzien en accorderen en ziet alle facturen op een rij. Oftewel een online personeelsadministratie.
 • Tevens kunt u deze gegevens exporteren naar uw eigen managementrapportage.
 • U ontvangt online een factuur.

Dit zijn grote voordelen voor u!
Zelf al een medewerker gevonden? U kunt nieuwe medewerkers in een handomdraai eenvoudig aanmelden via de website, dat noemen wij payrollen. Uiteraard betaalt u dan een nog scherper tarief aangezien u zelf de werving & selectie heeft gedaan en u heeft nog steeds alle voordelen!

Een medewerker inlenen via Tec-People biedt u het volgende:
Onze businesspartners doen voor u de werving en selectie van de juiste kandidaat. Dit doen zij via onze uitgebreide vacaturebank of via de vele andere mogelijkheden binnen ons netwerk.

U heeft de flexibiliteit om de overeenkomst gedurende de eerste 1,5 jaar weer te beëindigen wanneer u wilt.

test_icon

Detacheren

Detacheren is flexibiliteit in arbeid voor langere tijd.

Flexibiliteit en zekerheid
De vakman kunt u voor langere tijd detacheren, zo heeft u flexibiliteit én zekerheid. Als opdrachtgever kunt u op deze manier flexibel omgaan met de inzetbaarheid van uw personeel. Uniek is dat u de detacheringkracht via ons voor langere periode kan inzetten.

Arbeidsvoorwaarden
De vakman is in dienst bij Tec-People en kan rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk nemen wij dan ook de werkgeversverplichtingen:

 • de personeels- en salarisadministratie
 • doorbetaling bij ziekte
 • ziekteverzuimbegeleiding
  Zodat niet ú maar Tec-People de werkgeversrisico’s heeft.
footer_slide_4

Neem contact op

Stel je vragen

logo_tec-people_footer

“We zien graag een baan die bij je past. Dat is voor iedereen anders, dat is maatwerk.”
Tec-People vindt jouw perfecte werkgever, of de perfecte werknemer!

stichting_nomering_arbeid_logo
vcu_logo