Wie wij zijn

Eelco Grootewal

Mijn naam is Eelco Grootewal (1967) en ik ben opgegroeid en woonachtig samen met mijn gezin in Nijkerk. Na het afronden van mijn middelbare opleiding en een jaar gewerkt te hebben als technisch onderwijsassistent, ben ik aan de slag gegaan in de uitzendbranche.

Na 23 jaar voor twee werkgevers te hebben gewerkt in de functies van commercieel medewerker, vestigingsmanager en accountmanager was voor mij het moment aangebroken om voor mezelf te beginnen. En wel als business partner bij Online-People, waar ik als ondernemer mijn ervaring en kennis kan inzetten. En dit in een branche waarin ik mezelf prettig voel en waar ik goed in ben. Daarnaast werk ik graag met én voor mensen. Het persoonlijke contact met mensen staat voor mij centraal. Én ik ken heel veel mensen.
Werkzoekenden en werkgevers. Dat zorgt ervoor dat we vaak goede matches tot stand kunnen
brengen.

Mijn motto is: betrouwbaarheid als basis voor vertrouwen
Online-People is een full-service HR dienstverlener waar ik als businesspartner/ ondernemer doorga waar andere organisaties stoppen. In de huidige en zeker ook de toekomstige economie zijn zaken als flexibiliteit, meedenken, ondernemerschap en loyaliteit belangrijke speerpunten als het gaat om de juiste dienstverlening. Graag zou ik je eens uit willen nodigen voor een kop koffie om te bespreken hoe ik deze zaken kan inzetten binnen jouw organisatie.

André Schaap

Ik ben Andre Schaap meer dan 20 jaar ervaring in de technische bemiddeling. Mijn doel is de klanten voorzien van de juiste kandidaat, hierbij maak ik gebruik van een groot netwerk en een goed automatisering systeem. Waarbij we de klanten en de medewerkers goed in beeld hebben. Wij zijn niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, wij zijn er voor de klanten en de medewerkers als het nodig is.

Ik ben vader van twee zoons, ik hou van sporten, wandelen en badmintonnen. ‘Ik zie in mezelf als een sociaal en gedreven man, ik mag graag klussen aan onze woning en genieten van het leven.

Kenmerken

Geen kantoren

Geen gigantisch hoofdkantoor en geen regiokantoren. Geen geld slurpende ondersteunende afdelingen en al helemaal geen managers. We houden het simpel. Ons doel is aangenaam helder: mensen aan een goede baan helpen en werkgevers ontzorgen met HR-diensten als werving & selectie en uitzenden.

Geen papierwinkel

We bevinden ons veelal online, niet als een doel op zich of omdat het hip is, maar gewoon omdat het handig en snel is. Als je Tec-People inschakelt voor uitzenden, payroll of detachering zal je merken dat alles online geregeld is: daardoor kan iemand in no-time bij jou aan het werk. Daarnaast versturen wij de facturen digitaal en uren accorderen gebeurt ook online. Dit is het einde van de papierwinkel. Ons programma werkt heel gemakkelijk.

Geen mooipraterij

Elk van ons heeft verstand van flexwerk. Én we kennen heel veel mensen, zowel werkzoekenden en werkgevers. Dat zorgt ervoor dat we vaak goede matches tot stand kunnen brengen. Soms gaat dat gemakkelijk, maar soms ook niet – want laten we niet aan mooipraterij doen laten we het niet mooier maken dan het is, het kan heel pittig zijn om een passende kandidaat te vinden. Wij zijn van het soort dat de vacature dan niet opzij legt, omdat het te veel tijd gaat kosten. Wij gaan stug door; nog eens bellen, nog eens mailen en verder speuren via Linkedin, Twitter en Facebook.

Geen hoge factuur

De conclusie van bovenstaande: geen overhead, geen dure gebouwen, geen papierwinkel, dat bespaard kosten vandaar dus dat we scherpe tarieven hebben.

footer_slide_6

Neem contact op

Stel je vragen

logo_tec-people_footer

“We zien graag een baan die bij je past. Dat is voor iedereen anders, dat is maatwerk.”
Tec-People vindt jouw perfecte werkgever, of de perfecte werknemer!

stichting_nomering_arbeid_logo
vcu_logo